Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Morgó, a mudi keverék gazdát keres!

Morgó, a mudi keverék gazdát keres!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A 4 év körüli kutya tavaly novemberben lett Vackolós, miután egyik önkéntesünk értesült arról, hogy Hajmáskér közelében elütöttek egy négylábút, aki azonnal elpusztult, egy másik pedig kitartóan vigyáz rá, az út szélén őrzi. A segítségnyújtó számára nem voltak ismeretlenek az ebek, mivel mindkettő rendszeresen járta a falu utcáit.
A baleset után a mudi keverékről lemondott gazdája, mivel belátta, hogy nem tud megfelelő módon gondoskodni róla.
A barátságos, fekete szépségnek, Morgónak megbízható és felelős társat keresünk. Jelentkezéseket a vackoloveszprem@gmail.com -ra kérjük elküldeni. 💌
Köszönjük!

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok