Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORGÓ

MORGÓ

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:trikolór
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Pomáz
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 222 3493

Morgó egy 3 év (2014-es) körüli, keverék kan kutyus, akit szintén több kutyával egyszerre mentettünk.

Sajnos, utcakutya lévén sok rossz tapasztalatot szerezhetett az emberekkel kapcsolatban, így idő kell neki, míg megbízik számára még idegen emberekben.

Akinek már van kutyás tapasztalata, sokkal hamarabban találja meg vele a kapcsolatot. A vele való összhangban az a fontos, hogy nyugodtan, kedves, csendes, de határozott hangon és testtartással kell közelíteni. Úgy kell csitítgatni, mint a félelemmel teli kisgyerekekhez. Ha így tesz az ember, akkor teljes nyugalommal hagyja, hogy nyakörvet, pórázt csatoljon rá, és még simogatni is hagyja magát.

Fontos, hogy őt nem lehet semmire se megerőszakolni, hangosan, fenyegetően beszélni hozzá, mert azt megjegyzi, és soha többé nem engedi, hogy az adott illető közeledjen hozzá. Onnantól fogva menekül előle.

Morgó elsősorban szuka kutyákkal jön ki. Szeret futni, mozogni, labdázni, a többiekkel bandázni.

Érzékeny lelke miatt, mindenképpen olyan emberfalkába javasolt, ahol leginkább a nyugalom, a kiszámíthatóság az úr.

Kinti -benti tartással szeretnénk örökbe adni, ami lehetővé teszi számára a bizalom kialakulását, megerősödését a családja iránt, illetve rövid szőre miatt fázós kis eb.🙂