Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Morzsa

Morzsa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Csongrád
Város:Szeged
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 380 9922

Én is a mázlisták közé tartozom, mert akadt egy olyan személy, aki bementett magához a földekről. Mindez Zákányszéken történt. Ott kódorogtam a tanyavilágban, hogy mi a csudát kerstem ott, azt még én sem tudom. A lényeg, hogy sikerült megállapodnom az egyik tanyánál, szimpatikusak lehettünk egymásnak az ott lakókkal. Örökre nem maradhattam, mert már többszörösen is foglalt volt a kutyahely. Be lettem jelentve a Tappancshoz és vártunk. Rendesen foglalkoztak velem, szerettem is ezt a tanyát. De 3 hét múlva jött a telefon, hogy van számomra hely, mehetünk. Jót autóztam, azóta itt vagyok egy nagy társaságban. Türelmesen várok egy jó gazdira.

Morzsa házörző típus, idegent nem engedbe a háza tájára, de azokkal szemben, akiket már jól ismer, nagyon barátságs. Hagyja magát megfogni, felemelni, a fenekét riszálva szalad (tipeg) egy kis simogatásért. A kutyákkal is szépen kommunikál.
A vihartól, erős hangoktól nagyon megrémül, emiatt tapasztalt gazdiknak ajánljuk, akik tudják kezelni a problémáját. Semmilyen kerítés nem akadály számára.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem