Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Most fogok örökbe fogadni egy idősebb ivartalanított lánycicát. Eddig nem volt lakásban tartott állatunk (max. aranyhal). Arra szeretnék választ kapni, hogy mit tegyek, hogy a macskám ne a bútorkárpiton élesítse a körmeit? (A boltokban kapható kaparófa nem tetszik neki, hozzá se nyúl). Van-e valami olyan anyag, amivel esetleg bedörzsölöm a bútorkárpitot és nem fog odamenni? Továbbá amitől még tartok, hogy mivel allergiás asztmás vagyok (de nem állati szőrökre, gyerekkorom óta kutya, macska kontakt volt) mennyire fogom bírni, ill. fogok-e nagyon köhögni, fulladni a lakásban tartott állat miatt?

2012.09.02

Állatorvos
Meg lehet próbálni Feliway sprayvel befújni a kapart felületeket. Az interneten olvashat erről a termékről részletes leírást.
Sajnos arra én nem tudok válaszolni, hogy Ön hogyan fog reagálni a lakásban tartott állatra. Azt javaslom, hogy mielőtt hazavinné a cicát egyeztessen orvosával. Ha hazaviszi az állatot akkor se engedje rögtön az egész lakásba, hanem csak egy szobába. Ha nem okoz Önnek tüneteket, akkor birtokba veheti az egész lakást.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem