EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Mr. Stinson- Örökbefogadható

Mr. Stinson- Örökbefogadható

Jellemzők:

Faj:kisemlos
Fajta:Törpenyúl
Szín:Barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 337 2537

Státusz: Örökbefogadható

Név: Mr. Stinson
Nem: ivartalan bak
Született: 2017-ben

Fajta: törpe
Szín: kávé barna


A legnagyobb csajozó gép ez a kis tök filkó, ő az aki bármelyik nyuszi lányt az ujjai köré tudja csavarni. Az Exotic caféból mentett extra mini nyuszika, gyakran tüsszög, ez majd remélhetően el fog múlni később, hiszen nem pasztörellás a nyuszika.

Rengeteg nyuszi harapás volt ici-pici testén, amík lassan, de biztosan begyógyulnak, a kis fülén volt még gomba ami szintén már meggyógyult, ugyh a nyuszika egészséges és rendkívül élet vidám. Keressük neki a legszuperebb gazdit a Földön.

Képek a nyusziról:
https://www.facebook.com/pg/elsonyulmentoalapitvany/photos/?tab=album&album_id=2084412658446595

Ha szeretnéd őt örökbe fogadni, írj mailt a nyulmentes@gmail.com címre vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt a facebookon üzenetben (nem kommentben).

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem