Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Muki gazdit keres!

Muki gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
IMG_6250-300x200

Muki története ad erőt és hitet a mindennapokban a munkánkhoz. Muki három éves kan kutya, aki februárban került a gondozásunkba. Mindentől és mindenkitől rettegett, elbújt a házában kijönni nem akart. Sok törődésbe, gondoskodásba, kedves szóba és finom falatba telt meggyőzni őt arról, hogy mostantól senki nem bánthatja.

Azóta sikerült sétára bírni, egyre magabiztosabban indul el szimatolni, jelölgetni, már pacsit is oszt. Hámmal szépen sétál. Feloldódott, elkezdett kinyílni a kis szíve erre a világra ismét.

Kutyákkal és cicákkal is jól kijön. Hirtelen mozdulatoktól még megijed, ezért a legkisebbek mellé nem ajánljuk inkább nagyobb gyerekek mellé.

Keressük számára azt a társat, aki türelmes az ismekedés terén, kész a bizalomért tenni is, aki vigyáz rá, szereti és megóvja őt, megmutatja neki mennyi klassz dolog vár még rá hogy ő felfedezze.

Érdeklődni Mukiról: 0670-6016700, www.budaorsiallatmenhely.hu, budaorsiallatmenhely@gmail.com

IMG_6226-300x200   Untitled

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem