EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit alom Diamonds szilikát 8l

MultiFit alom Diamonds szilikát 8l

3 799 Ft
LoadingBevásárlólistára

A MultiFit Diamonds a legtisztább kvarchomokból különleges eljárással készített, pormentes nagy hatékonyságú, nem csomósodó alom, amely a cicáknak 6 hetes kortól kezdve ajánlott. A MultiFit Diamonds villámgyorsan felszívja a vizeletet, biztonságos módon magába zárja a baktériumokat és a kellemetlenszagokat miközben segíti a folyadék elpárolgását. Az alom száraz és higiénikus marad! Rendkívül gazdaságos, elegendő havonta egyszer cserélni (ehhez fogadja meg az alkalmazáshoz adott útmutatásokat!). Környezetkárosító vegyszereket nem tartalmaz - biológiai úton lebomlik.

 

Útmutatás: AMultiFit diamonds hatása akkor optimális, ha el tud párologni a folyadék. Ezértcélszerű legalább részben nyitott, száraz, nem túl hideg helyen kialakítani amacskavécét.

Hulladékkezelés:
A háztartási szemétbe, vagy a biotartályba helyezhető (vegye figyelembe a helyi
hulladáékkezelési eljárásokat), komposztálható

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem