EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit cica tálkás eledel holiday 8x100g

MultiFit cica tálkás eledel holiday 8x100g

999 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Holiday kulináris utazás – dőzsölésre késztető változatos hal- és húskompozíciókkal. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára- hozzáadott cukor, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül.

Németország – Pulyka tejszínes gombaszósszal

Összetétel: hús és állati származékok (5% pulyka), olajok és zsírok, zöldségek (1% gomba), növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (0,1% tejszínpor).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 6%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

USA*- Marinált marhahúscsíkok BBQ szószban

Összetétel: hús és állati származékok (5% marha), növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Olaszország- Borjú és tészta mediterrán paradicsomszószban

Összetétel: hús és állati származékok (5% borjú), sütőipari termékek (4% tészta), zöldségek (1% paradicsompor), növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok. Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200NE, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 1,5mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 5mg, taurin 100mg, D-(+)-biotin 100μg.

USA*: érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: 2b0001 füstaroma 100mg.

Etetési javaslat: egy tálka etetésenként. A kifejlett macskának (kb. 4kg) naponta legfeljebb 3 etetésre van szüksége. Az egyéni szükséglet kortól, fajtától és aktivitástól függ. Mindig elegendő friss ivóvíznek kell az állat rendelkezésére állnia. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Az adatok tájékoztató értékek. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem