EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit cica tasakos eledel MultiPack 12x100g Captain’s Dinner

MultiFit cica tasakos eledel MultiPack 12x100g Captain’s Dinner

1 499 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Captain’s Dinner- négy pompás, halakból és kagylós rákokból készült finomsággal csábít. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára. Hozzáadott cukor, mesterséges színezékek, tartósítószerek és ízfokozók nélkül.

Garnélával, zöldfűszeres szószban

Összetétel: hús és állati származékok, puhatestűek és rákok (4% garnéla), növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, zöldfűszerek (0,05%).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Heringgel, zöldfűszeres szószban

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% hering), olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (0,1% tejszínpor), zöldfűszerek (0,05%).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Fekete tőkehallal tejszínes szószban

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% fekete tőkehal), olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (0,1% tejszínpor).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 6%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Tonhallal joghurtszószban

Összetétel: hús és állati származékok, hal és halszármazékok (4% tonhal), olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (0,4% inulin), ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (0,1% joghurtpor).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 6%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,4%, nedvesség 82%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 1,5mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 5mg, taurin 100mg, D-(+)-biotin 100μg.

Etetési javaslat: a kifejlett macskának (kb. 4kg) naponta legfeljebb 3 etetésre ill. 300g eledelre van szüksége. Az egyéni szükséglet kortól, fajtától és aktivitástól függ. Mindig elegendő friss ivóvíznek kell az állat rendelkezésére állnia. Az eledel etetésénél szobahőmérsékletű legyen.

Az adatok tájékoztató értékek.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem