EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Fits Junior kutya snack 200g

MultiFit Fits Junior kutya snack 200g

599 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Fits Junior baromfiban gazdag – D3-vitaminnal a stabil csontfejlődés támogatására. A biotin hozzájárul a bőr selymességéhez és a szőrzet csillogásához. Kiegészítő eledel kölykök számára 2 hónapos kortól és kifejlett kutyák számára.

Összetétel: hús és állati származékok (20% baromfi), gabonafélék, glicerin, növényi eredetű származékok (0,9% inulin), ásványi anyagok, tej és tejszármazékok (4% joghurt joghurtporként).

Analitikai összetevők: fehérje 29%, zsírtartalom 7%, nyershamu 11%, nyersrost 3%, nedvesség 20%.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin 200 NE, biotin 100μg.

Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Mindig adjon friss ivóvizet. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A kibontott csomagolást mindig jól zárja vissza, fogyasztható a kibontástól számított egy hónapig.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem