EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit földimogyoró 1kg

MultiFit földimogyoró 1kg

1 499 Ft
LoadingBevásárlólistára

Az olyan befolyásoló tényezők, mint a klímaváltozás, a növekvő beépítettség és a rovarölő szerek használata megnehezíti a hazai vadmadaraknak, hogy elegendő táplálékot találjanak maguknak és fiókáiknak. Viszont a különböző fajtáknak való természetes eledel egész éves adagolásával Ön segíthet nekik, és kiélvezheti az etetőhelye körüli vidám sürgés-forgást, gyönyörködhet a fajták tarka sokféleségében.
Állateledel-alapanyag minden vadmadárnak és mókusoknak is- természetes eledel, mesterséges adalékanyagok nélkül. A földimogyorónak magas a tápanyagtartalma, és sok vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.

Etetési javaslat: egész éven át naponta tetszőleges mennyiséget tegyen az etető házikóba vagy védett etetőhelyre.

Összetétel: 100% tört földimogyoró.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem