EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit haleledel 100ml pasztilla mix

MultiFit haleledel 100ml pasztilla mix

1 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel minden díszhal, különösen a fenéken élők, pl. harcsák és kövihalak számára – nem teszi zavarossá a vizet. MultiFit Mix Tabletták értékes spirulina algával a napi kiegyensúlyozott tápláláshoz. A tápanyagokból, értékes fehérjékből és természetes ásványi anyagokból álló összehangolt keverék, valamint a különleges vitaminkombináció elősegítheti a fajtának megfelelő növekedést, a természetes színpompás megjelenést és vitalitást.

Összetétel: hal és halszármazékok növényi eredetű származékok, gabonafélék, puhatestűek és rákok, algák (spirulina 4%), zöldségek.

Analitikai összetevők: fehérje 45%, zsírtartalom 7%.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vit. 30000 NE, D3-vit. 2000 NE, E-vit. 100mg, C-vit. (aszkorbil-monofoszfát, Ca-Na-só) 600mg; technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

Etetési javaslat: naponta többször, kisebb mennyiségekben.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem