EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit junior kutyakonzerv bárány+rizs 400g

MultiFit junior kutyakonzerv bárány+rizs 400g

325 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű állateledel kölyökkutyák és fiatal kutyák számára – hozzáadott cukor, tartósítószerek, színezékek, mesterséges aromaanyagok és szója nélkül.

Összetétel: hús és állati melléktermékek (60%, abból bárány 15%), gabona (rizs 5%), olajok és zsírok (napraforgóolaj 1% ), növényi melléktermékek (cukorrépa szeletek 0,5% ), ásványi anyagok.

Analitikai összetevők: fehérje 9%, zsírtartalom 7,5%, nyershamu 3%, nyersrost 0,5%, nedvesség 78,5%, kalcium 0,4%, foszfor 0,3%.

Adalékanyagok: táplálkozás-fiziológiai adalékanyagok/kg: A-vitamin 2500 NE, D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 25mg. Technologiai adalekanyagok: kassziagumi 1500mg/kg.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem