Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit kutyasnac 180g marhafejbőr 70cm

MultiFit kutyasnac 180g marhafejbőr 70cm

999 Ft
LoadingBevásárlólistára

100%-ig természetes, állati eredetű fehérjékben gazdag, kíméletesen szárított állateledel alapanyag kutyáknak – mesterséges adalékanyagok nélkül. Az ízletes rágcsálnivalóval járó élvezet és a hatékony fogápolás kutyája napi táplálékának megfelelő kiegészítőjévé teszi a MultiFit natural terméket.

Összetétel: 100% szárított marhafejbőr.

Analitikai összetevők: fehérje 78,8%, zsírtartalom 3,4%, nedvesség 12%.

Adalékanyagok/kg: Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyag: folyékony füst 1g. (A közölt értékek a természetes termékekre jellemzo módon eltérést mutathatnak.)

Etetési javaslat: napi rágcsálnivalóként étkezések között, de ne haladja meg az eledel mennyiségének 10%-át. Etetés közben ajánlatos a felügyelet! Mindig adjon friss ivóvizet.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem