EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Milky multipack cicadesszert 6x20g

MultiFit Milky multipack cicadesszert 6x20g

499 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Milk Minis ideális jutalom kedvencének. Természetes kalciummal és biotinnal. A kisméretű adagok lehetővé teszik, hogy a kényeztetés pillanataiban mindig friss falatokkal kínálja kedvencét, anélkül, hogy az eledelt hűtőszekrényben kellene tárolni vagy gyorsan fel kellene használni.

Kiegészítő állateledel macskák és 6 hetesnél idősebb kölyökmacskák számára – hozzáadott cukor, tartósítószerek, színezékek és ízfokozók nélkül.

Összetétel: tej és tejszármazékok (98% tej), növényi eredetű származékok.

Analitikai összetevők: fehérje 3,5%, zsírtartalom 1,5%, nyershamu 0,8%, nyersrost 0,3%, nedvesség 89,3%, kalcium 0,1%, A-vitamin 130μg/kg, D3-vitamin 0,85μg/kg, E-vitamin 0,41mg/kg, C-vitamin 10mg/kg, B6-vitamin 0,48mg/kg, biotin 1,4μg/ kg.

Etetési javaslat: macska ~4kg: 2×20 ml/nap. Csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető.

Nem alkalmas anyatejpótlónak a macskakölykök számára.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem