Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Multifit Mini cica tálkás eledel BBQ válogatás 6x50g

Multifit Mini cica tálkás eledel BBQ válogatás 6x50g

1 099 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1210414005

A MultiFit mini három ellenállhatatlan menüt kínál kedvencének, praktikus egyszeri adagokban, így mindegyik étkezés friss ízeket kínál. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára, hozzáadott cukor, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Összetétel – marhahúsos: hús és állati származékok (5% marha), gabonafélék, ásványi anyagok, inulin (0,1%).

Összetétel – csirkés: hús és állati származékok (5% csirke), gabonafélék, ásványi anyagok, inulin (0,1%).

Összetétel – lazacos: hús és állati származékok, hal és halszármazékok (5% lazac), gabonafélék, ásványi anyagok, inulin (0,1%).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 5,5%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvesség 83%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 250NE, taurin 445mg, D-(+)-biotin 20 μg, réz (réz-szulfát, pentahidrát) 1mg, mangán (mangán-(II)-szulfát, monohidrát) 1mg, cink (cinkszulfát, monohidrát) 15mg. Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: füstaroma 100mg.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok