EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Multifit Mini cica tasakos eledel ízletes mártásban 6x50g

Multifit Mini cica tasakos eledel ízletes mártásban 6x50g

999 Ft
LoadingBevásárlólistára

A MultiFit Mini három ellenállhatatlan menüt kínál kedvencének, praktikus egyszeri adagokban. Így mindegyik étkezés friss ízeket kínál. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára – hozzáadott cukor, színezékek, ízfokozók és tartósítószerek nélkül.

MultiFit Mini borjúval tejszínmártásban – Összetétel: hús és állati származékok (5% borjúból), gabonafélék, tej és tejszármazékok (4% tejszín), ásványi anyagok, inulin (0,1%).

MultiFit Mini jércével karottamártásban – Összetétel: hús és állati származékok (5% jérce), gabonafélék, zöldségfélék (4% karotta), tej és tejszármazékok, ásványi anyagok, inulin (0,1%).

MultiFit Mini kacsával zöldfűszeres tejszínmártásban – Összetétel: hús és állati származékok (5% kacsa), gabonafélék, tej és tejszármazékok (4% tejszín), ásványi anyagok, zöldfűszerek (0,5%), inulin (0,1%).

Analitikai összetevők: fehérje 8%, zsírtartalom 5,5%, nyershamu 2%, nyersrost 0,3%, nedvesség 83%.

Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin 250 NE, taurin 445 mg, biotin 20 μg, réz (réz-szulfát, pentahidrát) 1 mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 1 mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 15 mg.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem