Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Multipack tasakos cicapástétom darabok 12x85g

MultiFit Multipack tasakos cicapástétom darabok 12x85g

1 499 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Teljes értékű állateledel kifejlett macskák számára.

Hozzáadott cukor, színezékek és tartósítószerek nélkül.

Összetétel:
A „csirke, máj és zöldfűszerek“ összetétele: hús és állati melléktermékek (4% baromfi, 4% máj), tojás és tojáskészítmények, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zöldfűszerek (0,2%).
A „csirke, borjú és karotta“ összetétele: hús és állati eredetű melléktermékek (4%csirke, 4% borjú), zöldség (4% karotta), tojás és tojáskészítmények, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok.
A „pulykakakas és kacsa“ összetétele: hús és állati eredetű melléktermékek (4% pulykakakas, 4% kacsa), tojás és tojáskészítmények, növényi eredetű melléktermékek, ásványi anyagok.
A „pulyka, marha és spenót“ összetétele: hús és állati melléktermékek (4% pulyka, 4% marha), tojás és tojáskészítmények, növényi melléktermékek, ásványi anyagok, zöldség (0,2% spenót).

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem