EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit papagáj homok 25kg

MultiFit papagáj homok 25kg

1 999 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kerek szemű, minőségi kvarchomok nagy madarak, mint pl. papagájok és kakaduk részére. A Multifit papagáj homokkal természetes alapot biztosít papagájának a madárházban. Homokfürdőben gyengéden ápolja a bőrt és a tollakat. A felvett homok segíti az emésztést és az anyagcserét. A benne lévő nyomelemeknek és ásványi anyagoknak köszönhetően a homokban lévő kagylódara gondoskodik az erős csontok kifejlődéséről és a megfelelő tollképződésről. Vegyi anyagoktól mentes, 3-szor átmosott, szárított és szitált, PH semleges termék. A kvarchomok rendkívül nedvszívó, a csillagánizs olaj kellemes illatot biztosít és gátolja a csíraképződést. Választható praktikus családi csomagban 3×5 kg-ban, vagy 25 kg-os kiszerelésben.

Használat: cserélje szükség szerint, legalább hetente 1-szer.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem