Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Steak Snack 150g

MultiFit Steak Snack 150g

599 Ft
LoadingBevásárlólistára

A Multifit Steak Bites fűszeres illatú ízletes falat minden kutya számára – felséges marhában gazdag és plusz vitamint tartalmaz. Mindössze 33kcal darabonként. Kiegészítő eledel kifejlett kutyák számára, hozzáadott cukor nélkül.

Összetétel: gabonafélék, hús és állati eredetű melléktermékek (17% marha), növényi eredetű származékok, olajok és zsírok.

Analitikai összetevők: fehérje 15%, zsírtartalom 3%, nyershamu 2,5%, nyersrost 1,7%, nedvesség 31%.

Adalékanyagok: tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: A-vitamin 5000 NE, D3-vitamin 500 NE, E-vitamin 40mg, réz (réz-II-szulfát, pentahidrát) 12mg.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem