Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Stick+Ízületvédő 7db/175g

MultiFit Stick+Ízületvédő 7db/175g

599 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Hosszú csontok + Ízületek kagylóhéjjal (természetes glukózamin-forrás gyanánt) és zöldkagylóhús-porral (természetes kondroitinforrás gyanánt). Kiegészítő állateledel kifejlett kutyák számára mesterséges színezékek és aromák nélkül.

Összetétel: hús és állati származékok (19% baromfi), gabonafélék, növényi eredetű származékok, puhatestűek és kagylók (0,95% zöldkagylóhús-por természetes kondroitinforrás gyanánt, 0,95% kagylóhéj természetes glukózaminforrás gyanánt), olajok és zsírok (0,01% omega-3 olaj por).

Analitikai összetevők: fehérje 28%, zsírtartalom 3,5%, nyershamu 4%, nyersrost 2%, nedvesség 30%.

Adalékanyagok/kg: vitaminok: A-vitamin 5000 NE, D3- vitamin 500 NE, nyomelemek: réz (réz- (II)-szulfát, pentahidrát) 12 mg; tartósítószerek.

Etetési javaslat: rágcsálnivalóként étkezések között.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem