Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit széna réti komócsinnal 500g

MultiFit széna réti komócsinnal 500g

1 299 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1212024

A MultiFit széna réti komócsinnal (mezei komócsinnal) a természet legjava, kímélő módon feldolgozva, speciálisan pormentesítve és lazán csomagolva. A fűszálak szilárd szerkezete valamint a teljes aromája optimálisan megőrződik. Az ízletes széna állandó rágcsálásra késztet, így segíti a természetes fogkopást, valamint az emésztést és a bélflórát – fontos alapvető tápanyag minden rágcsáló és kisállat számára. Kiegészítő állateledel rágcsálók és más kisállatok számára.

Összetétel: réti széna, mezei komócsin (10%).

Analitikai összetevők: nyersrost 30%, nedvesség 15%, fehérje 10%. (A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.)

Etetési javaslat: korlátlanul kínálható, mindig álljon rendelkezésre.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok