EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit csincsilla homok 1,5l

MultiFit csincsilla homok 1,5l

1 099 Ft
LoadingBevásárlólistára

Csincsilla fürdőhomok

A MultiFit csincsilla fürdőhomok (Sepiolit ásványból készült) rendkívül jó minőségű,tiszta és pormentes, természetes termék. A finom, sima szemcsék optimálisápolást garantálnak a szőrzetnek, ezért az selymesen puha és maximálisan ápoltlesz. A speciális homok magába szívja a csincsilla szőréből származónedvességet és felesleges zsírt, így azt levegős állapotban tartja.

 

Esténként, a(kb. 30 perces) legaktívabb időszakban készítsen homokfürdőt csincsillájának. A fürdőhelynél biztosítson elegendő mozgásteret kedvencének. A fürdőt kb. 3 cmmagasságban ajánlott homokkal feltölteni. A termék sivatagi ugróegér és degurészére is ajánlott.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem