EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit egérféle és törpehörcsög eledel 800g

MultiFit egérféle és törpehörcsög eledel 800g

Akciós ár: 719 Ft
899  Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel egerek és törpehörcsögök számára – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

A MultiFIt egér, mongol futóegér és törpehörcsög eledelextra állati fehérjével tudományos fejlesztésű, teljes értékű eledel,kizárólag természetes, minőségi összetevőkből, pl. zabból, kölesből ésmazsolából.

A 30 összetevő anyag gondos egyeztetésének köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi.

Az egerek és hörcsögök a természetben rágcsálókat esznek, hogy számukra életfontosságú állati proteinokhoz hozzájussanak. Ezért ez az eledel lisztférget és garnélarákot tartalmaz, amik különösen gazdagok az értékes állati proteinokban. AZ A, C, D3 és E vitamin, valamint a különböző nyomelemek növelik állata természetes ellenállóerejét és vitalitását, egyben pedig egészséges bőrt és csillogó bundát eredményeznek. Az E vitamin emellett az optimális sejtvédelemről gondoskodik. A MultiFit egérféle és törpehörcsög eledel ízletes és egészséges!

 

Etetési javaslat:kb. 10g eledelt ajánlunk állatonként és naponta. Kiegészítésül gyümölcs és zöldség is adható. Kérjük mindig gondoskodjon friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem