EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit haleledel Koiknak 5L

MultiFit haleledel Koiknak 5L

3 799 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eleség táp tavi díszhalak számára – speciális KOI

A MultiFit Koisticks mindent tartalmaz, amire díszponytainak naponta az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz és hosszú élethez szükségük van. A Vitamin Complex a szükségleteknek megfelelően összehangolt tápanyagok, minőségi proteinek és vitaminok, valamint életfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek kombinációjával gondoskodik a faj igényeinek megfelelő növekedéséről (izmok és szövetek), természetes színpompáról, vitalitásáról és az ellenállóképesség növeléséről. A MultiFit Koisticks sokáig úszik a felszínen, formaálló, könnyen emészthető és jól hasznosítható.


Etetési javaslat: a MultiFit Koisticks szert naponta olyan mennyiségben etesse, amennyit a halak mintegy 3-5 percen belül elfogyasztanak. A halak anyagcseréje miatt a MultiFit azt ajánlja, hogy 9°C alatti hőmérsékleten hagyja abba az etetést.

Származási hely: EU

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem