EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit haleledel komplex 250ml

MultiFit haleledel komplex 250ml

1 099 Ft
LoadingBevásárlólistára
Komplex díszhaleledel – nem zavarosítja az akvárium vizét. A MultiFit komplex díszhaleledel mindent tartalmaz, amire halainak naponta az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükségük van. A VitaminComplex a szükségleteknek megfelelően összehangolt tápanyagok, minőségi proteinek és vitaminok, valamint életfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek kombinációjával gondoskodik a faj igényeinek megfelelő növekedéséről, természetes színpompáról, vitalitásáról és az ellenállóképesség növeléséről.

Etetési javaslat: Naponta többször, kisebb mennyiségekben.

Összetétel: hal és hal- melléktermékek, gabonafélék, valamint élesztő, növényi fehérje kivonatok, puhatestűek és rákok, olajok és zsírok, algák, cukor, lecitin, ásványi anyagok. EU adalékanyagokkal színezve. Antioxidáns (EU- adalékanyag). Minőségelemzés: nyers protein 48%, nyers zsír 9%, nyersrost 3%, nyersoxidok 9%. Hozzáadott vitamin tartalom/kg: A- vitamin 33.000NE, B1 vitamin 40 mg, B2 vitamin 100 mg, L-ascorbyl-2-polyphosphat 550 mg (stabilizált C vitamin), D3 vitamin 1.800 NE, E vitamin.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem