Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit light at home száraz cicaeledel 4kg

MultiFit light at home száraz cicaeledel 4kg

2 699 Ft
LoadingBevásárlólistára
A MultiFit light at home állateledelt speciálisan olyan szobatigriseknek fejlesztettük ki, amelyek túlnyomórészt a házban élnek, kevesebb mozgásterük van, inkább kényelmesek, kisebb az energiaszükségletük és hajlamosak a túlsúlyra. A kevesebb zsír és fehérje, a több ballasztanyag, valamint az inulin, az eledel mennyiségétől függően, a súly stabilizálására, ill. csökkentésére szolgál. Hozzáadott cukor és tartósítószerek nélkül. Teljes értékű állateledel kifejlett, különösen házban élő, ivartalanított és túlsúlyra hajlamos macskáknak.

Összetétel: gabona, hús és állati eredetű melléktermékek (6,5% baromfiliszt), növényi eredetű melléktermékek (6% cellulóz, 0,02% Yucca-por, 0,4% inulin), olajok és zsírok (0,5% halolaj), ásványi anyagok, hal és hal eredetű melléktermékek, zöldség, élesztők. Analitikai összetevők: fehérje 30%, zsírtartalom 8,5%, nyershamu 5,5%, nyersrost 8%, kalcium 0,9%, foszfor 0,8%. Adalékanyagok: Vitaminok/kg: A-vitamin 15000 NE, D3-vitamin 1500 NE, taurin 1000mg, nyomelemek/kg: réz (réz-szulfát, pentahidrát) 10mg, jód (kalcium-jódát, száraz) 2mg, szelén (nátrium-szelenit) 0,2mg, cink (cink-oxid) 65 mg. Antioxidánsok. Színezékek. Hűvös száraz helyen tárolandó.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem