EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit mártott duplarúd rágcsálóknak, répás 115g

MultiFit mártott duplarúd rágcsálóknak, répás 115g

699 Ft
LoadingBevásárlólistára
MultiFit Carrott Dipper duplarúd - különlegesen finom sárgarépás bevonattal. Kiegészítő eledel rágcsálóknak és törpenyúlnak praktikus akasztóval, többször hőkezelve, fogakat kímélő rágcsáló fával. Csak takarmányozási célra. Száraz és hűvös helyen tárolja.

Összetevők: gabonafélék, ásványi anyagok, sárgarépa, méz.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 11,0%, nyers olajok és zsírok 5,1% nyersrost 4,1%, nyershamu 4,9%, nedvességtartalom 10,0%. Adalékok/ kg: A-vitamin 8300 NE, D3- vitamin 330 NE, E- vitamin 34mg, C- vitamin (mint L(+)aszkorbinsav) 34 mg, B2 vitamin (mint riboflavin preparátum) 3,4mg, B12- vitamin (mint B12 preparátum) 34μg, biotin (mint biotin preparátum) 160μg, réz (mint réz-(II)-szulfát pentahidrát) 10mg.
EU által engedélyezett mesterséges színezékeket és tartosítószereket tartalmaz. Importőr: Fressnapf- Hungária Kft, 1146, Budapest, Szabó J. u. 6

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem