EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Mint DentalCare fogtisztító rudak Junior 28db-os 252g

MultiFit Mint DentalCare fogtisztító rudak Junior 28db-os 252g

1 299 Ft
LoadingBevásárlólistára
A napi fogápolás megelőzi a fájdalmas fogbetegségeket. A MultiFit MINT DentalCare fogtisztító rudak juniorral már idejében elkezdheti ezt, és erősítheti kölyökkutyája rágási ösztönét. Ezen felül a kiegyensúlyozott kalcium-foszfor arány és a megnövekedett energiaérték segíti a test, a csontok és a fogazat optimális fejlődését.
Kiegészítő eledel kölyökkutyák számára 8 hetes kortól egészen a fogváltlás befejeződéséig (7-9. hónap). Ezután váltson át egy nagyobb méretű MultiFit MINT DentalCare sticks termékre, kutyája aktuális súlyának megfelelően.

Etetési javaslat/nap: kis termetű fajták: 1/3-1/2 stick; közepes – nagy termetű fajtáK: 1/2-1 stick; nagyon nagy termetű fajták: 1 stick. Az eledel mennyisége szükség szerint csökkentető. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvizet. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Összetétel: gabona, hús és állati eredetű melléktermékek, növényi eredetű melléktermékek (borsmenta 1%, petrezselyem 1%), növényi fehérjekivonatok, tej és tejtermékek (joghurtpor 5%), ásványi anyagok.
Analitikai összetevők: fehérje 20%, zsírtartalom 3%, nyershamu 5,5%, nyersrost 1,5%, nedvesség 20%, kalcium 1,6%, foszfor 1,1%.
Adalékanyagok: tartósítószerek, színezékek.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem