EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Mint DentalCare Sticks XL fogtisztító rudak

MultiFit Mint DentalCare Sticks XL fogtisztító rudak

2 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A napi fogápolás megelőzi a fájdalmas fogbetegségeket. A MultiFit MINT DentalCare speciális szerkezetével rágás közben hozzájárul a lepedék csökkentéséhez, a fogíny erősítéséhez, továbbá a borsmentával és petrezselyemmel a friss lehelet biztosításához.
Kiegészítő eledel nagyon nagy termetű fajták és növekedésben lévő kutyák számára kb. 8 hónapos kortól (a fogváltás befejezodése után).

Etetési javaslat: 1 rúd/nap.
Az eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvízet az állatnak. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Összetétel: növényi eredetű melléktermékek (borsmenta 2%, petrezselyem 2%), gabona, hús és állati eredetű melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok. Analitikai összetevők: fehérje 16%, zsírtartalom 2%, nyershamu 8%, nyersrost 1,5%, nedvesség 20%, kalcium 2,1%, foszfor 1,3%. Adalékanyagok: tartósítószerek, színezékek.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem