EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Nutrimix tavihal eledel 5L

MultiFit Nutrimix tavihal eledel 5L

3 799 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eleség táp tavi díszhalak számára

A MultiFit tavi tápkeverék mindent tartalmaz, amire díszponytainak naponta az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz és hosszú élethez szükségük van. A különböző pálcikák, pelyhek és bolharákok keveréke nagyon kedvezően fogadott ízválasztékot jelent. A Vitamin Complex a szükségleteknek megfelelően összehangolt tápanyagok, minőségi proteinek és vitaminok, valamint életfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek kombinációjával gondoskodik a faj igényeinek megfelelő növekedéséről, természetes színpompáról, vitalitásáról és az ellenállóképesség növeléséről. A MultiFit tavi tápkeverék ideális a kisebb és növekvő, de a nagyon félénk halak számára is, mert azok a pelyheket zavartalanul a fenékközeli vízrétegekben fogyaszthatják.

 

Etetési javaslat: a MultiFit Koisticks szert naponta olyan mennyiségben etesse, amennyit a halak mintegy 3-5 percen belül elfogyasztanak.
A halak anyagcseréje miatt a MultiFit azt ajánlja, hogy 9°C alatti hőmérsékleten hagyja abba az etetést.

Származási hely: EU

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem