EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúl eledel répás 800g

MultiFit nyúl eledel répás 800g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára kb. 6hónapos kortól – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

MultiFit törpenyúl eledel répával és hagymával tudományosanfejlesztett teljes értékű eledel, különlegesen fejlesztett, természetesösszetevőket, például extra erdei és gyógyfüveket tartalmaz. A 25 összetevőanyag gondos egyeztetésének és a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost-arány (15,5%) és a finom kék lucerna hasznosak a fogkoptatás és az egészséges emésztés szempontjából. A MultiFit törpenyúleledel ízletes finomságot jelent állatának és kis zsírtartalmának (2,8%) köszönhetően a túlsúlyt is megelőzi.

 

Összetétel:növényi melléktermékek, gabonafélék, zöldségek, gyümölcs, ásványi anyagok,olajok és zsírok, gabonafélék

Beltartalma:nyers protein, nyers zsír, nyersrost, nyersoxidok, nedvességtartalom, kalcium,foszfor

Adalékok/kg: A
vit. 12500NE, D3 vitamin 900NE, C-vitamin 60mg, E vitamin 70mg

Etetési javaslat:
80-125g eledelt ajánlunk állatonként és naponta (fajtától és súlytól függően).
Kérjük mindig gondoskodjon friss szénáról és friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem