EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúl eledel répás 800g

MultiFit nyúl eledel répás 800g

Akciós ár: 719 Ft
899  Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára kb. 6hónapos kortól – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

MultiFit törpenyúl eledel répával és hagymával tudományosanfejlesztett teljes értékű eledel, különlegesen fejlesztett, természetesösszetevőket, például extra erdei és gyógyfüveket tartalmaz. A 25 összetevőanyag gondos egyeztetésének és a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost-arány (15,5%) és a finom kék lucerna hasznosak a fogkoptatás és az egészséges emésztés szempontjából. A MultiFit törpenyúleledel ízletes finomságot jelent állatának és kis zsírtartalmának (2,8%) köszönhetően a túlsúlyt is megelőzi.

 

Összetétel:növényi melléktermékek, gabonafélék, zöldségek, gyümölcs, ásványi anyagok,olajok és zsírok, gabonafélék

Beltartalma:nyers protein, nyers zsír, nyersrost, nyersoxidok, nedvességtartalom, kalcium,foszfor

Adalékok/kg: A
vit. 12500NE, D3 vitamin 900NE, C-vitamin 60mg, E vitamin 70mg

Etetési javaslat:
80-125g eledelt ajánlunk állatonként és naponta (fajtától és súlytól függően).
Kérjük mindig gondoskodjon friss szénáról és friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem