EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúl Junior 800g

MultiFit nyúl Junior 800g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára kb. 6hónapos korig – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

MultiFit törpe nyúl junior táp. Tudományosan fejlesztettteljes értékű eledel, különlegesen fejlesztett, természetes összetevőket,például kiváló zöldségeket tartalmaz. A 21összetevő anyag gondos egyeztetésénekés a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi.

A BABY CARE FORMULAvitaminokból és ásványi anyagokból álló, valamint különlegesen magas protein-arányú (17%) speciális összetételével gondoskodik a csontozat, az izmok és a fogsor optimális felépítéséről. a csillogó szőrzetről és az egészséges növekedésről. A nagy nyersrost-arány (14%) és a finom kék lucerna hasznosak a fogkoptatás és az egészséges emésztés szempontjából. A MultiFit törpenyúleledel ízletes finomságot és egyben az egészséges életkezdetet jelenti állatának.

 

Összetétel:növényi melléktermékek, gabonafélék, zöldségek, gyümölcs, ásványi anyagok,olajok és zsírok, gabonafélék

Beltartalma:nyers protein, nyers zsír, nyersrost, nyersoxidok, nedvességtartalom, kalcium,foszfor

Adalékok/kg: A
vit. 10000NE, D3 vitamin 1000NE, C-vitamin 90mg, E vitamin 100mg

Etetési javaslat:
a 3. és 8. hét között 35-45g, azután 45-125g eledelt ajánlunk állatonként és
naponta (fajtától és súlytól függően). Kérjük mindig gondoskodjon friss
szénáról és friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem