EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúltáp alfalfával 2,5kg

MultiFit nyúltáp alfalfával 2,5kg

2 399 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára, kb. 6 hónapos kortól – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

A MultiFittörpenyúl eledel kék lucernával tudományos fejlesztésű, teljes értékű eledel, kizárólag természetes, minőségi összetevőkből, pl. speciális vadalmából. A 21 összetevő anyag gondos egyeztetésének és a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost-arány (15,5%) és a finom kék lucerna hasznosak a fogkoptatás és az emésztés szempontjából. Az A, C, D3 és E vitamin, valamint a különböző nyomelemek növelik a nyula természetes ellenállóerejét és vitalitását, a nagyarányú kék lucerna pedig külön segíti a bélflórát.

 

Összetétel: növényi melléktermékek, kék lucerna,erdei gyógyfüvek, kukorica, búza, maláta és napraforgó alapanyag, zöldség,piros kidneybab, répa, káposztakivonat, borsó és vörös cékla, bab, borsó),gabonafélék (zab, búza, kukorica), gyümölcs (szentjánoskenyér, vadalma),ásványi anyagok, olajok és zsírok, gabonafélék (liszt).

Beltartalma: nyers protein 15%, nyers zsír 2,7%,
nyersrost 15,5%, nyersoxidok 6,5%, nedvességtartalom 10,5%, kalcium 0,8%,
foszfor 0,6%

Adalékok/kg: A vitamin 12.000NE, D3 vitamin 900
NE, C-vitamin 45mg, E vitamin 65mg

Etetési javaslat: 80-125g eledelt ajánlunk állatonként
és naponta (fajtától és súlytól függően). Kérjük, mindig gondoskodjon friss
szénáról és friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem