EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit nyúltáp répával 2,5kg

MultiFit nyúltáp répával 2,5kg

2 399 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel nyulak és törpenyulak számára, kb 6 hónapos kortól – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

A MultiFittörpenyúl eledel répával és hagymával tudományos fejlesztésű, teljes értékűeledel, kizárólag természetes, minőségi összetevőkből, pl. extra erdei és gyógyfüvekből. A 25 összetevő anyag gondos egyeztetésének és a gabona csekély arányának köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost arány 15,5%, és a finom alfalfa hasznosak a fogkoptatás és az emésztés szempontjából. Az A, C, D3 és E vitamin, valamint a különböző nyomelemek növelik nyula természetes ellenállóerejét és vitalitását, egyben pedig egészséges bőrt és csillogó bundát eredményeznek. A MultiFit törpenyúleledel ízletes finomságot jelent állatának és kis zsírtartalmának köszönhetően a túlsúlyt is megelőzi.

Összetétel: növényi melléktermékek (kék lucerna,erdei gyógyfüvek, kukorica, búza, maláta és napraforgó alapanyag), zöldségek(petrezselyem, zeller, cékla, piros kidneybab, káposzta, borsó, póréhagyma,répa), gyümölcs (szentjánoskenyér, vadalma) ásványi anyagok, olajok és zsírok,gabonafélék (liszt).

Beltartalmi értékek:
nyersfehérje 15,5%, nedvességtartalom 11%, nyersrost 15,5%, nyerszsír 2,8%, nyersoxidok
6%, kalcium 0,8%, foszfor 0,6%

Adalékok/kg: A vitamin 12500NE, D3 vitamin 900
NE, C-vitamin 60mg, E vitamin 70mg

Etetési javaslat: kb. 25g eledelt ajánlunk állatonként
és naponta. Kiegészítésül póttakarmányként zöldség és gyümölcs is adható.
Kérjük, mindig gondoskodjon friss szénáról, ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem