EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit papagáj homok 5kg

MultiFit papagáj homok 5kg

699 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kerek szemcséjű, minőségi kvarchomok nagytestű madárfajok,pl. kakaduk és papagájok részére. A Multifit papagájhomokhoz nem adunk hozzá vegyszereket, háromszor mossuk, szárítjuk és szitáljuk. A csillagánizs olajkellemes illatot biztosít és gátolja a csíraképződést. A MultiFit papagájhomok semleges pH hatású, rendkívül nedvszívó és homokfürdőzéskor kímélő módon ápoljaa madár bőrét és tollait.

 

A madár által magához vett homok segíti az emésztést és az anyagcserét. Azonkívül benne lévő nyomelemeknek és ásványi anyagoknak köszönhetően a homokban lévő kagylódara gondoskodik az erős csontok kifejlődéséről és a jó tollképződésről.

Ajánlott felhasználás:a madárhomokot hetente 2-3 alkalommal cserélje. Szárazon tárolja.

Csak takarmányozási célra!

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem