EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit Sticks Fresh Garden duplarúd rágcsálóknak 110g

MultiFit Sticks Fresh Garden duplarúd rágcsálóknak 110g

599 Ft
LoadingBevásárlólistára
MultiFit Sticks Fresh Garden duplarúd - élvezetes rágcsálnivaló kerti zöldségekkel és sárgarépával. Kiegészítő eledel rágcsálóknak és törpenyúlnak praktikus akasztóval, többször hőkezelve, fogakat kímélő rágcsáló fával. Csak takarmányozási célra. Száraz és hűvös helyen tárolja.

Összetevők: gabonafélék, magvak, ásványi anyagok, zöldség (sárgarépa, pasztinák, zellergumó, hagyma), méz.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 11%, nyers olajok és zsírok 5,8% nyersrost 4,9%, nyershamu 4,3%, nedvességtartalom 10,0%. Adalékok/ kg: A-vitamin 7400 NE, D3- vitamin 300 NE, E- vitamin 30mg, C- vitamin (mint L(+)aszkorbinsav) 30 mg, B2 vitamin (mint riboflavin preparátum) 9,0mg. EU által engedélyezett mesterséges színezékeket és tartósítószereket tartalmaz. Importőr: Fressnapf-Hungária Kft. 1146, Budapest, Szabó J. u. 6

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem