Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit  Sticks Junior duplarúd rágcsálóknak 110g

MultiFit Sticks Junior duplarúd rágcsálóknak 110g

599 Ft
LoadingBevásárlólistára

MultiFit Sticks Junior duplarúd - élvezetes rágcsálnivaló már fiatal kortól. Kiegészítő eledel rágcsálóknak és törpenyúlnak praktikus akasztóval, többször hőkezelve, fogakat kímélő rágcsáló fával. Csak takarmányozási célra. Száraz és hűvös helyen tárolja.

Összetevők: gabonafélék, magvak, ásványi anyagok, gyümölcs (málna), malomipari származékok, méz.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 10,9%, nyers olajok és zsírok 5,6% nyersrost 5,6%, nyershamu 4,1%, nedvességtartalom 10,0%, kalcium 0,78%, foszfor 0,58%. Adalékok/ kg: A-vitamin 7400 NE, D3- vitamin 300 NE, E- vitamin 30mg, C- vitamin (mint L(+)aszkorbinsav) 30 mg, B2 vitamin (mint riboflavin preparátum) 3,0mg, B12- vitamin (mint B12 preparátum) 30μg, biotin (mint biotin preparátum) 150μg, réz (mint réz-(II)-szulfát pentahidrát) 9mg.
EU által engedélyezett mesterséges színezékeket és tartósítószereket tartalmaz. Importőr: Fressnapf-Hungária Kft, 1146, Budapest, Szabó J. u. 6

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem