EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit tavihal eledel rudak 10 l

MultiFit tavihal eledel rudak 10 l

4 499 Ft
LoadingBevásárlólistára
Teljes értékű táp tavi díszhalak számára.

A MultiFit tavi pálcikák mindent tartalmaz, amire halainak naponta az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükségük van.

A Vitamin-Complex a szükségleteknek megfelelően összehangolt táp- és ballasztanyagok, minőségi proteinek és vitaminok, valamint életfontosságú ásványi anyagok és nyomelemek
kombinációjával gondoskodik a faj igényeinek megfelelő növekedéséről,
természetes színpompáról, vitalitásról és az ellenálló képesség erősítéséről.

A MultiFit tavi pálcikák sokáig úszik a felszínen, formaálló, és ezért tovább fogyasztható. Ideális a kisebb és a növekedésben lévő halak számára.

Etetési javaslat: A MultiFit tavi pálcikák és aMultiFit tavi pehely tápszereket naponta válogatva olyan mennyiségben etesse,amennyit a halak mintegy 3-5 percen belül elfogyasztanak. A halak anyagcseréjemiatt A MultiFit azt ajánlja, hogy 9C alatti hőmérsékletnél hagyja abba az etetést.

Összetevők: gabona, hal és állati melléktermékek, növényi melléktermékek, hal és halfeldolgozási melléktermék. EU adalékanyagokkal színezve. EU engedélyes antioxidánssal.

Garantált analízis: nyers protein 28%, nyers zsír 3%, nyersrost 3%, nyersoxidok 8%, nedvességtartalom 8%.

Hozzáadott vitamin tartalom /kg: A-vit. 20.000 IE, L-ascorbyl-2-polyphosphat 75 mg (stabilizált C vit.), D3 vit. 1.500 IE, E vit. 120 mg.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Shopmail ajánlatunk

Összes Shopmail termék

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem