EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MultiFit tengerimalac eledel 800g

MultiFit tengerimalac eledel 800g

899 Ft
LoadingBevásárlólistára

Teljes értékű eledel tengerimalacok számára – mesterséges színező és ízanyagok, valamint cukor hozzáadása nélkül.

A MultiFit tengerimalac-eledel extra sok C vitaminnaltudományos fejlesztésű, teljes értékű eledel, kizárólag természetes, minőségiösszetevőkből, pl. csipkebogyóból, szentjánoskenyérből, vagy extra erdei gyógyfüvekből. A 23 összetevő anyag gondos egyeztetésének köszönhetően olyan fajspeciális, változatos és kiegyensúlyozott táplálékot jelent, mint ami az állat természetes életterét jellemzi. A nagy nyersrost arány (15,5%) és a finom alfalfa hasznosak a fogkoptatás és az emésztés szempontjából. Az A, C, D3 és E vitamin, valamint a különböző nyomelemek növelik tengerimalaca természetes ellenállóerejét és vitalitását, egyben pedig egészséges bőrt és csillogó bundát eredményeznek. A MultiFit tengerimalac-eledel ízletes és egészséges!

 

Etetési javaslat:35-50g eledelt ajánlunk állatonként és naponta (fajtától és súlytól függően).Kérjük mindig gondoskodjon friss szénáról és friss ivóvízről.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem