EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nadja

Nadja

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Bullmasztiff keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Nadja 2016. januári születésű, bullmasztiff keverék szuka. Zalaszentmihályon kóborolt, ott fogta be egy állatbarát család, majd a segítségünket kérte az elhelyezésében. Chippel nem rendelkezett, így az eredeti gazdáját nem találtuk meg. Eleinte kissé félszeg, de hamar barátkozó típus, ha feloldóik, játékos és kedves természetű. Nagy termetű és domináns kutya, így szukák mellé nem ajánljuk, kanok mellé is csak akkor, ha nagy testűek és erősebbek nála. A cicákhoz fűződő viszonya nem ismert, dominanciája miatt viszont feltételezhetően nem jön ki velük. 10 éven felüli gyerekek és aktívabb, sportosabb életmódot élő nyugdíjasok mellé örökbe fogadható. A pórázhoz még szoktatni kell.

További képek Nadjaról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem