Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nagy adagnyi egészség és finomság

2016. október 12.

Nagy adagnyi egészség és finomság

A Fit Active-termékcsaládot válogatott alapanyagok jellemzik, amelyeket közepes és nagytestű kutyák igényeinek megfelelően állítottunk össze. A csúcsminőségű fenntartó táptól kutyája ragyogó formába kerül!

Nagyobb testű kutyák esetén magasabb nyersfehérje-tartalmú tápanyagok bevitelére van szükség. Épp ezért a könnyen emészthető húsokból összeállított, megfelelő mennyiségű zsírt és szénhidrátot tartalmazó falatok biztosítják, hogy kedvence aktív, teljes életet éljen. Ráadásul az izmok építését, a vese és a máj tisztulását is elősegítik. A természetes vitálanyagokban gazdag növények, gyümölcsök pedig gondoskodnak kutyája jó közérzetéről, javítják szőrzete fényességét.

Ha Ön is kiegyensúlyozottan táplálná a kedvencét, próbálja ki a Fit Active eledeleit, október 12. és 31. között AKCIÓSAN, 25% KEDVEZMÉNNYEL, a Fressnapfnál!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, lepje meg kedvencét minőségi falatokkal, megfizethető áron!

Megnézem a termékeket!