Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nagyétkű kiskutyák

2016. február 26.

Nagyétkű kiskutyák

A kistestű kutyák (pl.: bolognese, törpe uszkár, west highland white terrier, yorkshire terrier, törpre pincser) növendékkori és felnőttkori igényei is különböznek nagyobb testű társaikétól.

Ezeknek a fajtáknak a felnőttkori testtömegük 1-10 kg között van. Jellemző rájuk, hogy növekedésük intenzív és gyors, gyorsabban érik el felnőttkori méretüket, mint a nagytestű fajták ezért nagyon fontos, hogy a fejlődés időszakában speciálisan nekik kifejlesztett kölyök tápot kapjanak.

http://www.fressnapf.hu/select-gold-sensitive-mini-junior-kutyaeledel-1kg/

Nagyon fontos odafigyelni, hogy ezek a fajták a növekedés időszakában könnyen elhízlalhatók, amit mindenképpen el kell kerülni, mivel ennek eredményeképpen felnőtt korukban is nagy eséllyel túlsúlyosak lesznek, lefogyasztásuk pedig nagy kihívást igénylő feladat. Az elhízás következtében az állatok hajlamosak lesznek bizonyos betegségekre (pl.: cukorbetegség, hormonális betegségek, keringési rendellenességek, ízületi problémák), ezáltal élettartamuk és életminőségük is csökken. A Select Gold Classic Adult Mini kutyaeledelt a felnőtt kistermetű fajták számára fejlesztették ki az egyéni szükségletekhez igazodóan, hogy tápanyag- és energiaigényeiknek is tökéletesen megfeleljen.  Ez a táp teljes értékű, így táplálékkiegészítőt csak akkor szabad mellé adni, ha ezt állatorvossal előzőleg megbeszéltük. A tápszemcsék mérete alkalmazkodik a kutyák méreteihez, a kis darabokat a kutyusok könnyedén el tudják rágcsálni.

http://www.fressnapf.hu/select_gold_classic_adult_mini_marha_szaraztap_felnott_kutyaknak_4kg/

A Select Gold termékpalettáján megtalálhatóak az érzékeny gyomrú kistermetű kutyák számára kifejlesztett eledelek is.

http://www.fressnapf.hu/select_gold_sensitive_mini_adult_lazac_burgonya_szaraz_kutyaeledel_4_kg/

Kedvencét 10-11 hónapos korától kezdődően etesse ezzel a finomsággal, mely hozzáadott cukrot, szóját, mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat nem tartalmaz.

Örökmozgó barátja számára így könnyedén gondoskodhat a kiegyensúlyozott étrendről. Az eledelek nem csak változatosak, de megfelelő mennyiségben, arányban és minőségben tartalmazzák mindazt a tápanyagot, ásványi anyagot és vitamint, amire az állat szervezetének szüksége van és energiataralmuk is optimalizálva van arra a szintre, ami kielégíti kedvencünk energiaszükségletét, úgy aktív élet mellett jó kondícióban maradjon.

Forrás: smalldogplace.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem