Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Nagyon fontos kérdésem lenne a cicámmal kapcsolatban! Egész évben hullik a szőre, lakásban tartott cica. Nem jár ki csak az erkélyre nyáron. Nőstény cica, ivartalanított, orvosa azt mondta, lehet, idegi alapon hullik a szőre. Ez lehetséges? Nem bántja senki. Mindent megkap, amit szeret. Mitévő legyek, tudnak segíteni? Köszönettel egy cicáját imádó gazdi!

2011.02.10

Állatorvos
A lakásban tartott macskáknak sajnos sokszor tényleg egész évben hullik a szőre. Ha az állat bőre egészséges és nem alakulnak ki kopasz területek, szőre fényes, csillogó, akkor a szőrhullás valószínűleg nem betegség jele. Léteznek szájon át adható, illetve bőrre csepegtethető bőrtápláló készítmények. Meg lehet próbálni, hogy ezek alkalmazása esetén mérséklődik-e a szőrhullás. Stressz esetén, például állatorvosi rendelőben valóban megfigyelhető az intenzív szőrhullás.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem