Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Nagytestű kutyusnak (labrador retriever, kan) milyen típusú prózát javasol? Hámhoz használnánk. hengeres vagy lapos fajtát inkább? Előbbiből 8-13, stb. mm-eset? Ha a lapos fajtát, akkor milyen hosszút és milyen széleset (1,2 méteres és 15-20 vagy 25 mm-es)?

Nagyon várom válaszát!

Üdvözlettel!

2015.09.04

Állatorvos

Erre nincsenek szabályok. A póráz általában olyan vastag, mint amilyenek a kutyának megfelelő méretű a hám pántjai, de kicsit szélesebb, vagy keskenyebb is lehet….Az, pedig, hogy egy póráz hengeres vagy lapos, az a a gazda ízlésén múlik. A póráz hossza attól függ, hogy mire akarja használni (csak séta, kiképzés, csak szorosan láb mellett vezeti, egyébként szabadon engedi…)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem