Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Nagytestű malamut kiskutyámnak szeretnék vásárolni száraz kutyatápot. A tenyésztő és az állatorvos is a Eucanuba junior tápot ajánlotta, de az üzletben a Fressnapf Real Nature Junior L/XL termékét is megvásároltam, mert az eladó nagyon meggyőző volt.
Lehet furcsa kérdés, de tudna nekem segíteni, hogy a kettő közül melyik a jobb? A boltos természetesen a márkatermékét ajánlja és mond róla jókat, a másik az állatorvos partnere, így ő is elfogult. Interneten is van aki egyik, van aki a másikat mondja, de elég nagy különbségek vannak. Eucanubáról nagyon sokan le akarnak beszélni. Árban 1Ft különbség nincs, így az nem mérvadó.Köszönettel

2014.03.20

Állatorvos

Mindkét táp prémium minőségű, ebben nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb. Ebben az esetben csak arról lehet beszélni, hogy melyik állatnak melyik táp válik be jobban, de ezek egyéni dolgok. Csak annyit tehetek, hogy felsorolok még néhány prémium tápot, amelyek közül bármelyik mellett is dönt, biztosan jót tesz a kutyájának: Select Gold, Royal Canin, Hill’s, Purina ProPlan, Happy Dog…Figyelje, hogy a kutya széklete normális-e (nem lágy, nem túl sok, nem túl világos). Ha a kutya széklete normális és szépen gyarapszik, akkor biztosan nem kell aggódnia. A növekedés időszakában szerencsés ha többször látja állatorvos a kutyát és ellenőrzi az ízületeket és a kondíciót. Nagytestű kölyköknek hasznos lehet, ha kiegészítésként ad Neki porctáplálókat (pl.:Glycoflex, Caniviton stb.).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem