Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A napokban ballagás volt nálunk,valószínűleg túlette magát a kutyusunk,elbújik előlünk,szomorú,nem eszik,hány.Lehet neki adni Lactoprotexet vagyis azokat a golyókat amik a tablettában vannak,hogy helyre állítsa a beleit?(mivel ő is emlős hasonlóak a belei,mint nekünk,működne?)
Ha nem lehet,akkor mit lehet neki adni?
A kullancsokra is gondoltunk(igaz nem találtam benne),a kullancsfertőzésnek mik a tünetei?

2014.06.21

Állatorvos

Ha a kutya több napja nem eszik, bágyadt és hány, akkor sürgősen vigyék orvoshoz. Az Ön által leírtak általános tünetek, több súlyos és kevésbé súlyos betegségnek is lehetnek ilyen tünetei (akár a kullancsfertőzésnek is). Ilyesmiben vizsgálat nélkül nem adhatok tanácsot. Egy egyszerű gyomorrontás általában nem jár több napig tartó bágyadtsággal. Ne próbálkozzon az otthoni kezeléssel, mert nem tudja, hogy mi a probléma.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem