EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Natasa

Natasa

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Natasa 2014. augusztusi születésű, terrier jellegű szuka. A batyki önkormányzat jelezte felénk, hogy a temetőben napok óta él egy kutyus, akit a helyiek etetnek, itatnak ugyan, de megoldatlan a sorsa a kislánynak. Kimentünk érte, nagy örömmel fogadott bennünket, könnyedén az autóba tettük és behoztuk őt a menhelyünkre. Natasa rendkívül aktív, energikus kutya, nagyon sok mozgásra lenne szüksége, ami a menhelyi viszonyok között megoldhatatlan a számára. A mozgáshiány miatt időnként a vele egy kennelben lévő kutyatársain vezeti le a feszültségét, hajlamos a kekeckedésre. Sürgősen szüksége lenne egy nagy udvarra, ahol nyargalhat, vagy egy olyan családra, ahol sokat túráznak és sétálnak vele. Emberekkel végtelenül barátságos, kedves eb, hálásan fogadja a simogatást. A kanokkal jó a viszonya, a szukákkal azonban rivalizál, dominanciája miatt elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk. Gyerekek, idősebbek és kezdő kutyatartók mellé is tökéletes választás, családi ebnek kiválóan alkalmas. Pórázon lelkesen és szépen sétál.

További képek Natasáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem