Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Nefera bújós dumbó fülű csoda

Nefera bújós dumbó fülű csoda

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:kék
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Nefera – fiatal német dog szuka

 

Nefera ismét gazdikereső!

Ahogy írtuk korábban Segundo és Nefera együtt lettek gazdisok, de sajnos a két kutya nem jön ki egymással. Megelőzve, hogy bármelyikük megsérüljön született meg ez a döntés, hogy Neferának keressünk másik gazdit, ahol egyedüli kutya lehet, és minden figyelem rá irányul. Ezt a leírást a jelenlegi tulajdonos írta, nagyon részletes, az engedélyével tesszük közre, hogy mindenrészletes le legyen írva.

 

“Kezdem az elején… Ahogy láthattátok is, az elmúlt közel 3 hónapunk a kutyákról szólt. Kezdtük Seguval, aztán jött Nefera, és megkezdtük a két blökk összeszoktatását. Sajnos közbeszóltak a piliscsabai történések, és egy új helyen a CityPets kutyapanzióban találtak új otthonra a szépségeink addig, amíg be nem tudunk költözni a kertes házba. Óvatosak voltunk, mert volt már a két kutyának apróbb konfliktusa, de bizakodtunk, mert nem tudtuk elképzelni, hogy két ilyen csodálatos kutyát ne lehessen összehangolni. Tegnap sajnos felkerült az i-re a pont, a két kutya egyáltalán nem kompatibilis egymással. Segu túl szertelen, fiatal, és nincs tisztában a játékszabályokkal, Nefera pedig egy magának való, rettenetesen emberközpontú makacs leányzó.

Zolival az elmúlt 8 évünk talán legnehezebb és legszomorúbb döntését kellett meghoznunk, az egyik csodás kutyánknak mennie kell. Bármennyire is fáj. Ez a helyes döntés, mert a viselkedésük alapján sajnos nagyon nem lenne jó vége egy közös életnek, nem élnének békében egymással. Hogy mindkettőjüket biztonságban tudjuk, döntenünk kellett, hogy ki megy, és ki marad.

Az ésszerű döntés Nefera lenne, neki kellene maradnia, ha azt nézzük, ki a jobb kutya. De nem, nem is ez a jó szó, mert Segu is jó, csak nem egyszerű. Ha őt küldenénk vissza a menhelyre, neki nagyon kicsi eséllyel találnának új gazdit, mert már 1 évet ott töltött, és senki nem volt elég bátor hogy megbarátkozzon vele. És mi szerettünk volna két kutyát megmenteni. Ez csak úgy megy, ha attól válunk meg, aki egyszerűbben talál magának új gazdát.

Nefera az enyém. Imádom, ennyire végtelenül jó és kedves kutyával még nem találkoztam. Olyan mint egy matrica, ha ott vagy, Rád mászik, beléd bújik és minden porcikájával imád. Imádja az embereket, és az emberek is őt. Bárki találkozott eddig vele, beleszeretett, mert egyszerűen nem lehet nem szeretni ezt a dumbó fülű csodát. Bármilyen emberi lénnyel barátságos, egyszerűen nem tudna ártani, csak épp a kutyákat annyira nem csípi, legalább Segut semmiképp sem. Ha engem kérdeztek, én őt egyedüli kutyusnak vinném, hogy minden figyelmet megkapjon, amit megérdemel. A trénerünk is ezt javasolta, aki foglalkozott velük az elmúlt 1,5 hónapban.

A szívünk szakad meg, mert nem gondoltuk, hogy ez lesz a vége, és egyik kutyától sem válnánk meg, de ez az ésszerű és helyes döntés azért, hogy, mindketten biztonságban legyenek.

Nefera technikai paraméterei: 4 év körüli ivartalanított német dog szuka

Ha Ti szeretnétek, vagy van ismerősötök aki akar egy tündéri kutyát, akkor tudtok nálunk kérdezősködni, illetve az örökbefogadással és a látogatással kapcsolatban a Futrinka fog tudni segíteni a nemetdogsos@gmail.com e-mail címen, keressétek Lénát. Amit még tudni érdemes, hogy csak kintre nem mehet a blökk, kinti-benti tartásra lehet csak örökbe fogadni.

Nagyon köszönöm, ha megosztjátok, mert szeretnénk mihamarabb egy csodás gazdit találni ennek a gyönyörűségnek.

 

Képek Neferáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/nefera/
Nefera oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Érdeklődni a nemetdogsos@gmail.com email címen lehet.