EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Negro gazdát keres

Negro gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador-vizsla keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

Nem: kan
Kor: 2 éves
Szín: fekete
Fajta: labrador-vizsla keverék
Leírás: Negro 2 éves labrador és talán vizsla vagy dog keveréke. Nagytestű, gyönyörű kan kutya. Az élet nem bánt vele eddig jól, de most már csak jó dolgok jöhetnek az életében, hiszen Negro most már jó kezekben van, napi, rendszeres foglalkozással. Ennek jóvoltából megtudhattuk, hogy egy igazán kedves kutya, aki nagyon szeret minden embert, legyen az felnőtt vagy apróság. Más kutyákkal kijön, mind kanokkal, mind szukákkal barátságos. A tanítása is megkezdődött, már szépen tanulja a behívást, az ülést és más feladatokat. Lakásban szépen viselkedik, nem rombol, szobatiszta. Alapvetően könnyű természetű kutya, aki bármilyen közegben jól beilleszkedne. Szívférgességre szűrt és negatív, oltott, ivartalanított, chipezett, parazitamentesített.

Státusz: gazdát keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: talált
Gyerekbarát: igen
Más kutyákkal kijön: igen
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta: igen
Ismert betegség: nem ismert

Negro képtára
Negro fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1116

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem